![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manos laukos nekas iipashs nav noticis. Vieniigi elektriiba pazuda un nav kopsh veetras raadiijusies. Kaa arii kuutij jumts papluiniits. Un veel visaadi siikumi, bet, cik man zinaams, koki nav nevienam uz maajas uzgaazushies.
Taa kaa es lielaakaa veeja laikaa guleeju kaa nosists (mani nav vareejis pamodinaat arii tas, ka sagaazaas 2-staaviigaa gulta, un es guleeju 2. staavaa), un neviens mani i nedomaaja modinaat, tad pashu jautraako palaidu garaam, neizbaudiijis sliipaa lenjkja ieshanu pret veeju, leekshanu atpakaljgaitaa un visaadas drankjiibas, kas lido pa gaisu sitas sejaa. Jautri ir staaveet uz koka saknes, kad koks shuupojas un sakne cilaajas augshaa, lejaa. Visiem iesaku. Spljaut gaisaa arii forshi. Galvenais nespljaut pret veeju... Bet vispaar, ja nav elektriibas, pilniigi un galiigi nav ko dariit. Jaajuutas kaa senos laikos, kad cilveeki domaaja kaa nosist laiku garajos ziemas vakaros. Un vispaar diezgan interesanta sajuuta klausiities radio uz baterijaam ka valdiiba lemj vai pasludinaat aarkaartas staavokli. Liidziiga sajuuta bija tad, kad lidmashiinas dviinju tornjos ielidoja. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:46 |