![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās: * ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu; * iņčīgs storijs; * lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija; * būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem; * un, pats galvenais, laba mūzika. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE zheel bet veeljoprojaam tu spried par anime peec vizuaalaa noveerteejuma... Nē, nē un vēlreiz nē. Vizuālajam manā uztverē ir sekundāra nozīme.QUOTE jo sheit izteiktie viedoklji un ieteikimi, uznjemos apgalvot, ir lielaa meeraa subjektiivi Loģiski, ar to ir jārēķinās.QUOTE anologjija domaata kaa tada ka tu luudz lai tev iesaka labu anime, uzstaadot noteikumus kaa princese uz zirnja Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts? ![]() Kādēļ es nostādu kritērijus? - Gluži vienkārši, lai iesaka tādu animi, kas man iespējams varētu patikt. QUOTE Paranoia Agent bij laps, parkuru vareeja iejuusmot.. Bij' gan labs. ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Jan 10 2005, 22:31) Nu, bet, protams, es esmu izvēlīgs un, protams, es gribu sakarīgu animi ar iņčīgu, aizraujošu storiju, ar reālistiskiem čarteriem un saprātīgu viņu rīcību, ar baudāmu mūziku (ieteicams orķestriālo pavadījumu) un pieklājīgu animāciju. Vai tas tiešām ir daudz prasīts? :rolleyes: Eeee, tu aizmirsi veel 'no mecha' :P Citaadi RahXephonu tieshaam ieteiktu. Varbuut Xenosaga galu galaa atbildiis tavaam prasiibaam (tur gan ir mecha, bet otraa plaanaa). Tiesa pats es esmu nedaudz viilies ar pirmo seeriju. Vai nu paaraak sasteigta story, vai kvalitaate nav taa, vai arii gaidiiju nezin ko... Eh, nekas, februaari iznaaks Xenosaga2 uz PS2 :) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:22 |