![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
![]() ![]() Diemzhel es neesmu iipashi veikla savu domu izteikshana ar klaviaturas palidzibu, bet galvenais butu - mani tas nedaudz uzjautrina. nu , feminisms utml, iespejams tadelj, ka man nekad nav nacies izjust uz savas adas kadu ipashu diskriminaciju (iespejams tadelj, ka mani tas neuztrauc) or something. Protams pastav kaut kadas normas ierobezhojumi nolikumi (sauc ka gribi) kas izriet no ta ka esmu femine , bet tadi pashi pastav ari virieshu dzimumam - nu ta vienkarshi ir. Un kapec man lauzties siena kur durvju nav ja es varu atrast un atvert durvis. Durvis kuras ved uz personigo pilnveidoshanos. Manii valda parlieciba (iespejams muljkjiga ) ka visas diskriminacijas un aizspriedumi atkrit kad runa iet par PERSONIBU. Bet ja kadam tadi paliek, nu ... tas nu reiz ir vinja tiesibas. Un lauzit galvu par to ka Bibele sievietes ir ... nu kas nu vinjas tur ir vai nav... ![]() ![]() BTW - lieliska gramata ir Virdzhinjas Vulfas "Sava istaba" - izlasiet, ja jus interese dzimuma attiecibu problematika. Par Lielo jegu - par to es ieshu izteikties uz jauno Offtopica topicu ![]() P.S. iespejams es parak daudz lietoju vardu *iespejams*, bet es tiesham ticu, ka viss ir nu taa .. relatiivi ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:13 |