![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
??????????????????????????????
|
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 18:29) Un visiem maajas garinjiem, kam ir tieksme nosleept un apeest svariigas lietas... Vai arii tas ir poltergeists, kas paarvieto lietas. Btw, zinaajaat, ka speeljmantinjas dziivo cilveecisku dziivi, kameer mees guljam? Vinjas staigaa apkaart pa maaju un runaa un visaadi izdaraas. Bet kad mees pamostamies, vinjas aizskrien atpakalj vietaa. Tas liek aizdomaaties par fizozofisko probleemu: "Vai koks pastaav, kameer neviens uz to neskataas." Bet nost ar offtopic! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 11 2005, 19:25) Btw, zinaajaat, ka speeljmantinjas dziivo cilveecisku dziivi, kameer mees guljam? Vinjas staigaa apkaart pa maaju un runaa un visaadi izdaraas. Bet kad mees pamostamies, vinjas aizskrien atpakalj vietaa. baah...atkaadinaaji man par filmu "Puppet Master", kas agraa beerniibaa radiija psiholodjisku traumu, ar kuru tiku(..tiku?) gaalaa tikai peec paaris gadiem...traki..dazjas filmas siichus tomeer ietekmee... [edited]ja godiigi taa tagad padomaa, tad tas bija jautrs laiks..patiikami atcereeties -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |