![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Paldies Outlawz, es jau gaidiiju kad beidzot kaadam no moderating team nervi neizturees
![]() Runaajot par varu un varas attieciibaam, lai gan sievietes veestusriski formaali ir bijusjas nostumtas no varas resursa, realitaatee tiesji vinjas biezji vien ir tureejusjas varas grozjus savaa rokaas. To nevajadzeetu attiecinaat vien uz sievieteem monarhiem, bet arii uz vienkaarsjaam savu viiru sievaam, kas speejusjas tos raustiit peec sirds patikas. Arii Latvjijaa, lai gan nospiedosj vairaakums Saeimaa un Ministru kabinetaa ir viiriesji, papeetiet tuvaak valsts paarvaldes augstaako amatpersonu dzimumu proporcijas. Pavisam cita aina paveras. mans kaa neprofesionaalja liidzsjineejais noveerojums liecina, ka sievietes (videeji, jo man nepatiik vispaarinaat) ir daudz varaskaaraakas un ambiciozaakas par viiriesjiem, varbuut tas buutu saistaams ar gjeneetiski iedzimtu lielaaku izdziivosjanas instinktu (tas gan ir zinaatniski pieraadiits fakts) vai arii ar veeleesjanos pasjapliecinaaties un pieraadiit "stiprajam dzimumam" savu vareesjanu. Juus sjo atzinju protams varat apstriideet, buusju prieciigs sanjemt pretii argumenteetu kritiku -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |