![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Mēģināšu sakārtot projektu lai cilvēkiem būtu vieglāk. Jo meklēt pa tām 33 lapām informāciju tiešām ir apgrūtinoši
![]() Izmēģinājuma zīmējumi priekš projekta. Yumes. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Kariina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 12-November 04 ![]() |
erm...vai juus nedomaajat ka taa meitene izskataas peec laucinieces???shitaa laucinieki ggeerbjas...nevajadzeetu kaut kaadas bikses, vai piem. dzzinsus, un normaalu maicinjnu..soorz bet vinja tak ir jakudzas meita, un var tachu norm. apggeerbties..nu galiigi man nepatiik..bet taas jau tikai manas domas...
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Kariina @ Jan 11 2005, 18:39) erm...vai juus nedomaajat ka taa meitene izskataas peec laucinieces???shitaa laucinieki ggeerbjas...nevajadzeetu kaut kaadas bikses, vai piem. dzzinsus, un normaalu maicinjnu..soorz bet vinja tak ir jakudzas meita, un var tachu norm. apggeerbties..nu galiigi man nepatiik..bet taas jau tikai manas domas... ![]() ...man jau liekās ka tas, kā cilvēks ģērbjās, nav atkarīgs tikai no tā cik naudas maciņā... Viss atkarīgs no tā, kā cilvēks pats grib ģērbties.... vai varbūt es kļūdos? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:10 |