![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).
Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
A ko tu saproti ar pasaules kaartiibas paarmainiisjanu? Taa nu reiz ir lieta ko var tulkot 100 un 1 veidaa. Vispasaules revoluucijas sariikosjana, jauna religjijas veida iedziivinaasjana, veel kaadas utopijas realizeesjanas meegjinaajums (tas buutu vienkaarsji "ze best", paarsmietos no sirds), visu pasaules cilveeku dosjanaas rituaala pasjnaaviibaa, piespiedu anime skatiisjanaas saakot no beernudaarza utt. ??? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |