![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es tūlīt sākšu grauzt galda malu. Man katras 3-4 minūtes ir restarts , jo redzieties lsass ir izdomājis ka grib pieļaut čupu ar ķļūdām un izslēgties.
Kas tas ir? Un ko ar to dara? Tāda lieta kā system shutdown man ir atslēgta, Nortons vīrusus neredz, a man šis mūžīgais restarts jau nierēs sēž. varbūt kāds būs tik gudrs un pateiks kas un ko ar to jādara? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Op, nezinu kā būs pēc piecam minūtēm, bet pagaidām edq piedāvālais stingers palīdzēja, vienīgais ka vīruss ko tas atrada bija SVCHost. Bet nu jau labas 5 minūtes dators pieklāīgi stradā.
UPDT: nep, pēc minūtēm 6 šoreiz izslēdzās. Nu bāc, kas tam ķēmam ir? KO? -------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 11 2005, 21:02) Op, nezinu kā būs pēc piecam minūtēm, bet pagaidām edq piedāvālais stingers palīdzēja, vienīgais ka vīruss ko tas atrada bija SVCHost. Bet nu jau labas 5 minūtes dators pieklāīgi stradā. UPDT: nep, pēc minūtēm 6 šoreiz izslēdzās. Nu bāc, kas tam ķēmam ir? KO? Nav atkal parādijies tas vīruss sistēmā? Vinš visu laiku tīklā cirkulē un tiko atrod nenobloķētus portu, tā atkal ielien. Firewallā bija janobloķē kautkādi porti, neatceros tikai kuri. -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:47 |