![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).
Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Samierinieties ar patiesiibu - dziivei nav jeegas. Dziive nav sods, kuram buutu jeega jaameklee. Dziive ir sasodiita daavana - izmantojiet kaa pashiem patiik! Daavaatam zirgam zobos neskataas!
Iedomaajieties ljautinji situaaciju: "Es esmu dziivs! Jaa es esmu dziivs! Es esmu apaljs uz sarkans aabols, kas pashlaik tikko atraavies no koka! Jaa, cik tas ir forshi taa krist! Ew, bet kaapeec es kriitu? Kaapeec tuvojos zemei tik aatri? Vai es nevareeju vispaar palikt kokaa? Vai manai eksistencei vispaar ir jeega? Vai manai krishanai ir jeega? Aaa, es tuuliit nokritiishu..." Nu mees, cilveeki, esam tie aaboliishi. No kriitaabola redzes viedoklja krishanai nav jeegas. Prieksh kriitaabola krishana ir galiigi nevajadziigs process. Aabola krishanai ir jeega no aabeles redzes viedoklja, no eziisha redzes viedoklja u.t.t. Taapat arii cilveeka dziivei no cilveeka redzes viedoklja nav jeegas, mums par to lauziit galvu ir sameeraa stulbi. Toties no citaadiem redzes viedokljiem cilveeka dziivei ir jeega. No cilveeces redzes viedoklja cilveekam ir jeega kaa taas daljai, kas nodroshina taas turpinaashanos. No maajas kakju redzes viedoklja cilveeka jeega ir buut par to, kas baro un glauda. U.T.T. Kaads veelas veel detalizeetaaku filozofiju? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |