![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vāks. Pilnīgs vāks. Kamēr skatījos (īpaši pēdējās sērijas) visulaiku uz sabrukšanas robežas... pēcāk iegāju vannā, sakopoju domas, apdomāju redzēto un jau kuro reizi sapratu (šoreiz kā ar balķi pa pieri) cik ļoti cilvēki atšķirās. Cik ļoti viena cilvēka grūtības un problēmas ietekmē visus viņam apkārt... Cik saapīgi brīžiem izrādās palīdzēt otram aiz labas gribas. Cilvēki uzskata, ka saprot cits citu un cenšas dot vērtīgus padomus kā dzīvot, kā risināt lietas, bet īstenībā ne vella. Neviens nevienu līdz sirds dziļumiem neizport un nekad arī neizpratīs- pat pašam sevi bieži vien grūti izprast. "Kapēc es šodien viņai pateicu, ka jūtos noguris, kamēr pats viņu ilgojos redzēt?". Tā vien atliek nobrīnīties par tiem, kas citu iegrūž ugunī un pēctam preicīgi lēkā apkārt ugunij paši sevi slavinādami "cik es prātīgs, cik es līdzcietīgs". Beidzot sapratu, cik jūtīgs es varu būt un kādēļ.
Tas tā- manas filozofiskās paardomas. Par pašu anime runājot, Man patika, un paldies, par sniegto izdevību viņu saņemt augstā kvalitātē, saku Revol. Vizuāli skaists un audiāli baudāms gabals, kurš jāredz ikkatram kurš ir spējigs pieņemt citus tādus kādi viņi ir, jo bez šīs spējas būs visu laiku dusmās jāraustās un jāsaka "Nu kapēc viņš tā darija?! Es būtu paņēmis un pasūtījis" vai ko tml. Storylains ar paarāku orģinalitāti neiceļas, bet sit cauri visus dona huana mēģinājumus iekarot skaistās un bagatās Mirellas sirdi kādā meksikāņu seriālā un parāda tev kāds tu varētu būt ja ne tā un ja ne šitā. Šo to inovatīvu arī ieraudzīju, bet to jūs paši noteikti pamanijāt/pamanīsiet ![]() Kopvērtējums: 9 Labākā sirdi plosoša romance- drama kādu esmu redzējis. Kampai & Banzai! ![]() |
![]() ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Es vinu no pasha nelaimes gadijuma momenta raudinaaju liidz beigaam
![]() ![]() ![]() Manuprat, visaizkustinoshaka anime no shii zhanra. ![]() Ja kadam liekas ka ne un ir ko piedavat - tik uz priekshu, ar prieku paskumdinaashu vai iepriecinaahsu sirdi. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:47 |