![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es tūlīt sākšu grauzt galda malu. Man katras 3-4 minūtes ir restarts , jo redzieties lsass ir izdomājis ka grib pieļaut čupu ar ķļūdām un izslēgties.
Kas tas ir? Un ko ar to dara? Tāda lieta kā system shutdown man ir atslēgta, Nortons vīrusus neredz, a man šis mūžīgais restarts jau nierēs sēž. varbūt kāds būs tik gudrs un pateiks kas un ko ar to jādara? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
MareX |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 27-December 04 ![]() |
Veidi kaa izsargaaties no shaada tipa viirusem (neviens variants negarantee 100% aizsardziibu... jo kuru katru mirkli kaads ljoti gudrs cilveeks... kas pielieto savu talantu par labu tumshajiem speekiem... var radiit kaarteejo jauno super viirusu vai arii jaunu jau esosho viirusu hibriidu)...
1) Izmantot Microsoft hot-fixus... vadoties peec Microsoft, Symantec Security Response vai VirusList.COM informacijas (jaapiebilst ka shis veids nav novice lietotaajam piemeerots un prasa pastaaviigu apsekoshanu)... 2) Vai arii izmantot vienkaarshu, bet efektiivu utiliitu kaa SafeXP (atkaartojos sorry)... kas vienkaarshi atsleedz lielaako dalju no funkcijaam kas ljauj viirusiem nokljuut juusu datoraa... turklaat shiis funkcijas nemaz naf nepiecieshamas vienkaarsham lietotaajam (ja nu vieniigi... juusu dators iisteniibaa ir korporatiivs dators un juus nestraadaajiet ar vinju atrodoties pie vinja, bet atrodoties attaalaa vietaa ar interneta starpnieciibu)... Es personiigi iesaku izmantot 2. variantu... shad tad arii uzmetot aci web lapaam no 1. varianta... + veel kaadu pusliidz normaalu ugunsmuuri un Anti-Viirusu (kas attiecaas uz AV softu... tad peec pieredzes varu teikt... pat ja uzinstalee kaut 4. vai vairaak AV... var gadiities gadiijumi kad kaads atradiis taadas lietas ko cits neatrada un neatradiis ko cits atrada). -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:07 |