![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
??????????????????????????????
|
![]() ![]() |
MareX |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 27-December 04 ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 17:59) Es ticu vampīriem. Ne jau tiem, kas sūc asinis, bet enerģētiskajiem, kas nosūc enerģiju no cilvēkiem. Believe me, tādi eksistē! ![]() QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:06) ![]() Toties es nesmejos... es pat paziistu vienu taadu... bet vinja vampiirisms neizpauzhaas uz cilveekiem... bet gan uz manu PC... mans PC spraagjij nost un veido taadus briinumus kaa nekad... vinjam (respektiivi paziistamajam vampiiram) nav pat nekas jaadara... ar vinja klaatbuutni vien pietiek! Taadeelj es ticu ka katram cilveekam piemiit kaada veida aura jeb energjija (sauciet to ka gribiet)... taadeelj uzskatu ka katram vinja izpauzhas savaadaak (arii kaa vampiirisms)... QUOTE(_Indigo_ @ Jan 11 2005, 19:34) a par ko man balsot ja ticu visos šajā topikā nosauktos mītos? ![]() un kapēc neviens nepiemin labās fejas, kuras daavina skaistas kleitas pa labi un pa kreisi. ![]() ![]() Toties tu piemirsi piemineet... kur labaas tur arii ljaunaas (fejas)... Darkness Falls (A vengeful spirit has taken the form of the Tooth Fairy to exact vengeance on the town that lynched her 150 years earlier. Her only opposition is the only child, now grown up, who has survived her before.)... veel tikai biku labaakai atmosfeerai True Story Rumor (about Darkness Falls). -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |