![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
??????????????????????????????
|
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(darknight @ Jan 12 2005, 03:46) QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 11 2005, 19:16) Ticu Sniega cilvēkam Jetijam, kā nu kur viņu sauc, jo tāds patiešām pastāv! Tiesa, viņš pastāv tikai kā spēļu varonis šajā saitā: http://www.yetisports.org Kaut arī ne īstajā dzīvē, tomēr pastāv! ![]() Interesanti, kā Tu to zini? Neesmu kriptozoologs, bet kopš pagājušajā gadā Indonēzijā tika atklāta jauna hominīdu suga (t.s. "hobiti" ![]() ![]() Par citplanētiešiem. Manā izpratnē fakts, ka Visums ir apdzīvots (mēs), pats par sevi ir ārkārtīgi nozīmīgs. Pēc manām domām, uzskats, ka mēs Visumā esam vienīgie (antropais princips utt.), savā ziņā ir visai reliģisks koncepts, taču arī par pretējo mēs pagaidām varam runāt tikai kategorijās ticu/neticu. Diemžēl varbūtība, ka mēs savas dzīves laikā piedzīvosim kontaktu ar ārpuszemes saprātīgām būtnēm (cita runa ir par mikroskopiskām dzīvības formām mūsu pašu saules sistēmā), ir minimāla. SETI projekts ir faktiski bezcerīgs, lidojošie šķīvīši te nelidinās (viedokļa maiņu apsvēršu tajā pašā brīdī, kad redzēšu ko tamlīdzīgu pats ar savām acīm, un esmu redzējis visai daudz, Hesdālenes fenomenu ieskaitot), un arī visas "wormhoulu" un izliektās telpas teorijas ir visai nepraktiskas ![]() ![]() Jautājumā par spokiem un dzīvi pēc nāves gan esmu daudz skeptiskāk noskaņots. Šajā operā vissaistošākais man šķiet EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives Balsis), ar ko tuvākajos mēnešos plānoju nedaudz paeksperimentēt. ![]() Vilkačus un vampīrus atstāšu gotiskās subkultūras piekritējiem ![]() Ber Indonēzijā tak nav sniega! Kaukur esmu dzirdējis, ka Nepālā jetijus atļauts medīt, kaut gan arī tur stipri šaubās, vai tādi vispār pastāv... Vot Nepālā gan ir sniegs! ![]() |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Te ir viena no interesantākajām un apjomīgākajām materiālu krātuvēm par "sniega cilvēka" tēmu - http://www.n2.net/prey/bigfoot/.
-------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |