![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).
Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
To, vai celjam ir galameerkjis, nosaka pati religjija. Tomeer, reti kura religjija sniedz savam ticiigajam dziives celju, kursh kaut kur beidzas, jo punktaa, kur beidzas dziives celjsh, ko noraada religjija, cilveeks uzskatiis, ka visu, ko vareejis, ir savaa dziivee izdariijis, kaa sekas var buut vissliktaakaas. Parasti religjija ruupeejas, lai celjam nebuutu gals.
Patiesiiba tas nav tik vienkaarshi, ka religjija ir celjsh. Religjija ir virziens (ziemelji, dienvidi, ziemelj-rietum-ziemelj-rietumi, -45'21'' no ziemeljiem) un religjija arii nosaka to, cik ljoti cilveeks tiek piesiets pie shii virziena, cik plashi vinjsh var izveeleeties savus saanceljus. Dziives gaitaa, lielaas virziena izveeles priekshaa cilveeks, pirmkaart, apskatiis savu tuvaako virzienus un to, kaada bijusi vinju dziive ejot shajos virzienos, peec tam peetiis citus cilveekus, un, ja vinjsh ieraudziis, ka bariem cilveeku ticeeja virzienam X un devaas tai virzienaa, un vinju dziive bija briinishkjiiga, vinjsh izveeleesies religjiju X. Piedodiet visi, ka aizraavos - religjijas lietas ir mana vaajiiba... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:41 |