![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, kā teica, ka jau vakarā sākšoties? NU teiksim tā, man aiz loga pilnīgs svētmiers. Nez vai tas būtu tā saucamais "Klusums pirms v etras"? Man ui ku negribētos rīt dragāt uz mācību iestādi ar kājām un priecāties par to kā man jautri vējš pēš mugurā ( es nemaz neapskatu varinatu ka pūtīs tā ka man būt grūtāk iet, tad es atcerēsos kārtējo reizi visu krievu folkloru), jo manu atobusu atcels, un uz darbu arī ar kājām, tā paša iemesla dēļ. Nē pasarg Die's no tāda prieka. Tad es labāk guļu uz sliedēm un gaidu vilcienu, tas vismaz nav tik apgrūtinoši manam slinkumam.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:33 |