![]() |
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Es te īsti negribēju taisīt tirgus placi, bet izlēmu, ka otaku.lv ir īstā vieta šādam pieprasījumam
![]() Negribu tērēt laiku velkot zemāk minētās animes. Maksāšu 1 Ls par DVD-R un plus 50% par darbu jeb iztērēto laiku. Nu laikam man jāsper solis uz priekšu un jāpiedāvā priekšapmaksa 30 % apmērā ![]() Man interesē: Vision of Escaflowne Psychlo-Anime vai Dream-Anime relīze Rurouni Kenshin - Reminiscence IkariGendo; AnimeOverture; Dream-Anime vai Psychlo-Anime relīze Fullmetal Alchemist ???? relīze Great Teacher Onizuka Great Fansubs Organisation relīze Cowboy Bebop>>>>>>NEVAJAG, SĀKU VILKT RENEWAL versiju Psychlo-Anime vai AnimeOverture relīze Full Metal Panic Fumoffu Anime-Fansubs&AnimeFactory relīze Naruto ANBU-AonE relīze Chobits >>>>>>JAU DABŪJU Laikam KickAssAnime relīze Nevarētu lūdzu paskaidrot cik to Rurouni Kenshin'u, Escaflowne un Gundam SEED pavisam ir un kādā secībā tas viss jāskatās?! Ja nu kādam ir vēlēšanas nopelnīt, tad dodiet ziņu pa PM vai postojiet. Mani interesē arī apmaiņa ar DVD-RW, diemžēl pretī varu pārsvarā dot tikai āzijas filmas. BTW šonedēļ būs tā kārtīgi jāatzīmē manas 500-tās āzijas filmas ievilkšana ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emmm, negribu traucēt biznesu, bet tāds topiks jau ir. OK, bet tā kā viņs tur kautkur tālu miglā, tad lai paliek šis, bet nakamreiz paskaties lai nedubultojās.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |