![]() |
![]() |
Laugh|nGMan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Es te īsti negribēju taisīt tirgus placi, bet izlēmu, ka otaku.lv ir īstā vieta šādam pieprasījumam
![]() Negribu tērēt laiku velkot zemāk minētās animes. Maksāšu 1 Ls par DVD-R un plus 50% par darbu jeb iztērēto laiku. Nu laikam man jāsper solis uz priekšu un jāpiedāvā priekšapmaksa 30 % apmērā ![]() Man interesē: Vision of Escaflowne Psychlo-Anime vai Dream-Anime relīze Rurouni Kenshin - Reminiscence IkariGendo; AnimeOverture; Dream-Anime vai Psychlo-Anime relīze Fullmetal Alchemist ???? relīze Great Teacher Onizuka Great Fansubs Organisation relīze Cowboy Bebop>>>>>>NEVAJAG, SĀKU VILKT RENEWAL versiju Psychlo-Anime vai AnimeOverture relīze Full Metal Panic Fumoffu Anime-Fansubs&AnimeFactory relīze Naruto ANBU-AonE relīze Chobits >>>>>>JAU DABŪJU Laikam KickAssAnime relīze Nevarētu lūdzu paskaidrot cik to Rurouni Kenshin'u, Escaflowne un Gundam SEED pavisam ir un kādā secībā tas viss jāskatās?! Ja nu kādam ir vēlēšanas nopelnīt, tad dodiet ziņu pa PM vai postojiet. Mani interesē arī apmaiņa ar DVD-RW, diemžēl pretī varu pārsvarā dot tikai āzijas filmas. BTW šonedēļ būs tā kārtīgi jāatzīmē manas 500-tās āzijas filmas ievilkšana ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gundam SEED
Gundam SEED TV, 50 epizodes, dažādu saberu relīzes Gundam SEED OVA, 5 min, dažādu saberu relīzes Gundam SEED TV Special - seriāla kompilācija 6 movīšos, pieejami ir 3, Ani-Kraze relīze Gundam SEED Destiny TV, 50? ep, turpinājums, patlaban tiek rādīts Japānā. Ir parādītas 13 epizodes. Relīzē AonE&Anime-Kingdom un SEED Fansubs Skatīšanās secība: Gundam SEED TV Gundam SEED OVA - Between the stars Gundam SEED Astray promos - Red Frame un Blue Frame Gundam SEED Destiny Tos TV special kompilācijas movīšus es ieteiktu skatīties tikai pēc seriāla un arī tikai ķekša pēc. Ir tur drusku papildus animācijas, bet citādi - editings ir šaušalīgs. Notikumi lec no vietas uz vietu, bieži vien pilnīgi nesasaistīti. 10+ epizodes sabāzt vienā 45 min. filmā, pats saproti... Astray divas īsās OVAs (katra 5-7 min. garas) tikai veidotas, lai reklamētu Astray modeļus. Nekas būtisks. Escaflowne Escaflowne TV, 26 ep, man ir Zhentarim relīze Escaflowne movie, man ir Zhentarim relīze Cowboy Bebop Man ir gan movītis, gan seriāls, tiesa viss no KAA This post has been edited by Taka: Jan 16 2005, 12:13 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:43 |