![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
??????????????????????????????
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 15 2005, 17:35) Es apšaubu tādu būtņu saprātu, kuras (pēc nostāstiem) lidinās apkārt šķīvjos/cigārveidīgos objektos/dematerializētā veidā utt., zog un izķidā govis govis un citus mājlopus kā arī ievieto velnszinkādus implantus cilvēkos un dažreiz arī apaugļo tos (hmm, Jaunās Derības nevainīgā ieņemšana?), vienmēr lidinās apkārt, taču nekad nenolaižas publiskās vietās un neapsveicinās ar mums; kuru ķermeņi ir tievi gari ar lielām galvām un tumšām ūdeņainām acīm un ir skaidri redzams, ka fiziskam darbam tie nav piemēroti (varbūt bez tā kosmosā var iztikt?), kuri atsāj dīvainas zīmes mežos un labības laukos....Kur te izpaužās augstais saprāts? Kas attiecas uz vamīriem, tad tādi tik tiešām pastāv. es nerunāju par enerģetiskajiem ampīriem, kuru eksistence jau sen ir pierādīta un apstiprināta. Runa ir par īstiem vampīriem, protams, bez pagarinātiem acu zobiem, bez bailēm no saules gaismas un bez spējām pašam lidot. Taču tā ir slimība, kas izpaužas kā zināmu vielu deficīts, kas atrodamas asinīs, taču pašu asinis to nespēj saražot, un tā nu šiem cilvēkiem, lai kompensētu savas fiziskās nebūšanas, nākas dzert asintinju donoru centros, slimnīcās vai no jaudzimušiem zīdaiņiem, tas viss ir atkarīgs no viņu cilvēcības pakāpes. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |