![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Fxp |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
Diezgan kritisks dažu, manuprāt, acīmredzamu lietu apkopojums.
|
![]() ![]() |
Saiko |
![]()
|
||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
vai tad angļu valodā tāds vārds kā "anime" vispār pastāv? manuprāt ir animation nevis anime vai tad nē? lai nu kā imho ne anime ne manga nav pareizi attiecināt teiksim uz Marvel izstrādātajiem komiksiem vai animācijas filmām ( "animācijas filmas" - ehh... ) jo vienkārši tas būtu tas pats kas teikt ka Harley-Davidson = motocikls = Jawa ( stulbaku piemēru jau laikam vairs nevarēju atrast... ) tāpēc jau tika ieviesti šie vārdi lai varētu apzīmēt kaut ko konkrētu - šajā gadījumā animācijas filmas un komiksus kas veidoti japānā un ir netikai veidoti bet arī atšķiras no citās zemēs izstrādātajām alternatīvām...
manga tehniski ir komikss ( arī ) - tāpat ka Spider-Man bet tas pats Spider-Man nav manga ![]()
vienīgais kam es varētu piekrist no tā visa:
... protams tas ir dziļi atkarīgs no katra individuāli... btw kopš kura laika Sailor Moon ir kļuvis par anime etalonu ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |