![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj manis un ne tikai iecieniita speele, un uzreiz atvainojos par iipatneejo teikuma uzbuuves formu.
|
![]() ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
3 Tekkens - taa ir laba speele. Wiena no speelem kas ir tieshaam speelejamas uz PS. Kad sanaak kopaa Tekken ar draugiem speeleejam jau sen un dazhreiz uzlaizham weel shodien pie tiem, kuriem shii speele weel naw nokaarusies. Mans miiljaakais chars ir Law a.k.a. Bruce Lee... Baigi patiik prikols a backflipu - perfekts lai nokaitinaatu draugus. Un weel kings ar sawu backflipu gaisaa. Tas arii labs prieksh kaitinaashanas... Starp citu ball kaads speele? Wareetu to turniiru juus taisiit Gan 1 vs 1, team un ball. Tad saskaitiit punktus kopaa. Pats es esmu pa waaju lai piedaliitos taa ka man pasham tekkens naw bijis.
Njaa... Japaanji taisa wislabaakaas speeles .... =ppp -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |