![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).
Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
slay3r |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Tad nu beidzot sākšu, došu jums mazu skatu par dzīves jēgu no sava skatpunkta. Centīšos izteikties pēc iespējas īsāk un pēc iespējas saprotamāk.
Cilvēkiem ir ieradums pat vajadzība uzdot jautājumus, kā šo. "Kāda ir dzīves jēga!?" Cilvēks cenšās atrasts kādu, kādu kas pastāstīs vai izklāstīs kāda tā vispār ir, bet šiet ir ļoti liela un mānīga kļūda. Kļūda - Jautājums uz kuru mēs paši, indviduāls varam tikai atbildēt. Jā es nenoliedzu ka kāds cilvēks no malas var palīdzēt šo jēgu atrasts, teiksim tā pastumt tevi pareizajā virzienā. Atskatīsimies vecā pagātnē. Ņemsim pie dziesmas samurajus. Par ko viņi cīnījas, kāmdēļ viņi dzīvoja. Viens dzīvoja lai cīnīties, otrs lai izdzīvotu, trešais par mīlestību. Katrs par kaut ko cīnās, uzvara ir šis mērķis. Tie kas nav redzējuši filmu "The Last Samurai" ļoti silti iesaku noskatīties. Es nēsmu grāmatu cienītājs nēdz liels to rakstītājs, esmu piedzīvojumu meklētājs un dzīve ir viens liels piedzīvojums. Filmā "The last samurai" bīja teikts, piedodiet precīzi kurā minūtē pateikt nevaru. "Puisītis: Kapēc tu cīnies ar mums!? Krūza tēls: Tamdēļ ka viņi nāk iznīcināt to ko esmu iemīlējis". Kur te jēga šajā tekstā, šajā filmas daļā!? Šajā daļā šis tēls atrdod savu dzīves jēgu, viņš to atrada mīlestībā. ( Skan kā sviests!? ) Nē. Uj, man sānāk vilkt garumā, nedomāju ka kādam būs interese šo lasīt. Es jums dāvāšu zelta rindiņas kuras man reiz teica tēvs, savā laikā uzskatīju to par muļķību bet tā nu gan nav, tad lūk šie ir tie vārdi. "Katrs cilvēks pats sev rod dzīves jēgu!" Piedomā pie šīm mazajām rindiņām un varbūt [/B]TU atradīsi savu DZĪVES JĒGU. Valts "slay3r" Baķis Rakstīts sekojošās mūzikas pavadījumā. Coldplay - Politik Linkin Park - Points of Authority Papa Roach - Between Angels and Insects |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:51 |