![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Saņēmu pieteikumu, bet tā kā biedru jau ir diezgan daudz, tad eksperimenta nolūkos pamēģināsim šādi.
|
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nobalsoju par "nē"... Lai nu cik cēli nebūtu tie mērķi par to "downloads" sekciju, bet.... Nedusmojies, Ella, bet tu dažreiz pārāk asi reaģē uz lietām... (pēc manām domām, anyway..)
Kaut vai par piemēru, tas gadījums laiku atpakaļ, kad tu uztaisīji to topicu par to "jauno" skinu... o.O; Vai arī toreiz ar to dzejoli... Bet tā jau ir tikai viena balss un viens viedoklis... -.- Kaut gan nepazīstu viņu tik labi nemaz, tik un tā tas ir tas kas man iespiedies galvā... |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 18 2005, 19:49) Nobalsoju par "nē"... Lai nu cik cēli nebūtu tie mērķi par to "downloads" sekciju, bet.... Nedusmojies, Ella, bet tu dažreiz pārāk asi reaģē uz lietām... (pēc manām domām, anyway..) Kaut vai par piemēru, tas gadījums laiku atpakaļ, kad tu uztaisīji to topicu par to "jauno" skinu... o.O; Vai arī toreiz ar to dzejoli... Bet tā jau ir tikai viena balss un viens viedoklis... -.- Kaut gan nepazīstu viņu tik labi nemaz, tik un tā tas ir tas kas man iespiedies galvā... Par jauno skinu es biju paarliecicnaata ka tas tie6aam taa ir ![]() ![]() ![]() Par dzejoli mans joprojaam naf aizmirsis ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:36 |