![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu postojiet domas par to, kaada tad ir dziives jeega. un vai ir iespeejams radiit vienotu teoriju, kas visu speetu salikt pa plauktinjiem (filozofi censhas cik speedami, pagaidaam rezultaats 1-0 "lielaa nezinaamaa" labaa).
Ir taada Monty Phytona filma "Meaning of Life" (rec no manas puses). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jo taalaak sjii teema iet jo lielaaks brainwash te notiek. Uzskatu, ka visi, kas savas dziives laikaa ir meegjinaajushi nonaakt liidz taas jeegai ir aplauzusjies, vai arii izdariijsuji nepareizus secinaajumus (par jeegu pienjemot to, ko tie veelas uzskatiit par jeegu). Es neloloju lielas iluuzijas kaut kad sirmaa vecumaa vai arii tagad piedziivot atklaaasmi un ...aa atcereejos, iesaku nosaktiities Aranofsky filmu "Pi" (ja taa protams ir pieejama, ja nav ,varu ierakstiit vai noshaareet) tas jums ljaus savaadaak paskatiities uz sjo jautaajumu.
rakstiiits klausoties Kill Bill Vol1. OST Santa Esmeralda "Don't let me be misunderstood" (ziimiigs songs, teemas kontekstaa) -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |