![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Saņēmu pieteikumu, bet tā kā biedru jau ir diezgan daudz, tad eksperimenta nolūkos pamēģināsim šādi.
|
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
1) Ella taapeec ka tas ir saiisinaajums un mani taa iesauku6i arii ultimaa un arii ragnarok ko speeleeju, man arii pa6ai taa labaak patiik, miiljaak izklausaas....
2) Lieli gari posti traucee ja tajos ir texts tikai jo parasti ljoti maz cilveeku vinjus lasa vai pat vispaar nelasa, ja tas ir posts ar bildeem taa ir cita runa. Es pati biezji offtopicoju =] bet ir at6kjiriiba starp offtopic taadu kur6 itkaa nav atbilsto66 topica teemai un tomeer citiem noderiigs vai vienkaar6i interesanti palasiit, jeb6 oftopics taads kur6 traucee citiem ir galiigi nevietaa, un vispaar nevar saprast kas iisti ar to domaats. ceru ka atbildeeju par teemu =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Ella @ Jan 18 2005, 21:25) 1) Ella taapeec ka tas ir saiisinaajums un mani taa iesauku6i arii ultimaa un arii ragnarok ko speeleeju, man arii pa6ai taa labaak patiik, miiljaak izklausaas.... 2) Lieli gari posti traucee ja tajos ir texts tikai jo parasti ljoti maz cilveeku vinjus lasa vai pat vispaar nelasa, ja tas ir posts ar bildeem taa ir cita runa. Es pati biezji offtopicoju =] bet ir at6kjiriiba starp offtopic taadu kur6 itkaa nav atbilsto66 topica teemai un tomeer citiem noderiigs vai vienkaar6i interesanti palasiit, jeb6 oftopics taads kur6 traucee citiem ir galiigi nevietaa, un vispaar nevar saprast kas iisti ar to domaats. ceru ka atbildeeju par teemu =] Ja tu vēl latviešu valodu prastu lietot, būtu pavisam labi... Nu nav vairs 93. gads kad inets bija tikai LU un RTU un visi pie zaļajām konsolēm sēdēja. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:12 |