![]() |
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
edit: diemzheel viss kas tika uzlikts uz ftp://ftp.trubaz.com ir ticis izdzeests un vairs no turienes nav pieejams. Taadeelj es saaku jaunu eksperimentu prieksh mDSL lietotaajiem ar bittorrent paliidziibu uz shii trakera - mDSL tracker ko nesen atradu - info par mDSL tracker, pirmais torrents ir uzlikts, tad jau redzees kaa taa lieta ies
![]() Prieksh mDSL lietotaaju zinaashanas esmu uplodojis 1-26 no NGE uz ftp://ftp.trubaz.com kad tiks pabeigti veel chetras directors cut episodes, Death un jaunaa End of Evangelion versiju domaaju taas arii tur pat ielikt. Taa ka ja kaads ir ieintereseets lai dodas uz sho ftp un tad zem incoming/film/anime var to nokachaat ar lielu aatrumu QUOTE -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- « Zhentarim DivX Presents » -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Title : Neon Genesis Evangelion [Renewal] Parts : 26 Genre : Action / Sci-Fi Release Date : April 2004 Feature Length : 24 Minutes Size : 26x~350mb Audio Languages : Japanese 5.1 & english 2.0 Subtitles : English & German Audio Encoding : He-Aac for 5.1 & Ogg Vorbis quality 3 for 2.0 Video Frame Rate : 23.97 fps Video Resolution : 704x480 (Displayed in original 4:3 format) Video Codec : DivX 5.11 with b-frames Source : R2 NTSC DVD (video) R1 NTSC DVD (Eng audio & subs) Ripper : Rayek -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Retiming of the english audio done using cooledit pro to make it fit the new renewal frames. VERY tiring at times, no 2 eps have the same values, and fooling to much around in one session added mysterious background noise, thus a lot of tests & swearing invsted in each ep. Great source, a little noisy. Some pixie, warpsharp & a tad of spatial smoothing did the trick tho. Almost ridicilously high bitrate, as the aim for 350mb was done with 6chan ogg in mind. The arrival of he-aac made it possible to make great rips at 233mb with 5.1, but since this is more of a "special treat" then a reencode, its not a disaster to have a higher video bitrate is it? ![]() Those with older cpus might get some playback issues, but when you later invest in a new pc you'll dig it ![]() Big thumbs up to Mentar for taking care of the subs! Enjoy! BUY this if you like it. Then you get the damn ac3 that ppl have nagged about as well, and no dub track. (was also nagged about) But, no subs... ![]() papildus info var izlasiit sheit - AR Evangelion release un te ar - Evangelion un New End of Eva coming ja probleemas ar atskanoshanu [izskataas ka nav 4:3, vai probleemas ar tiishanu utt] - Zhentarim playback FAQ -------------------- |
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nezinu kā citiem, bet man problēma ir tajā, ka es ļoti negribīgi izmantoju BT Latvijā. cenšos izlīdzēties ar DC++. taču vislabākā lieta ir trubaz. tur starp citu atkal ir brīva vieta, jo praktiski visa anime tika izdzēsta. varbūt tur var kauko uzmest? btw ja jau iesāku par trubām tad: tur ir uzmesta Furi Kuri (FLCL) kura ir mkv. un man tajos mkv dubi ir!
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 18:02) nezinu kā citiem, bet man problēma ir tajā, ka es ļoti negribīgi izmantoju BT Latvijā. cenšos izlīdzēties ar DC++. taču vislabākā lieta ir trubaz. tur starp citu atkal ir brīva vieta, jo praktiski visa anime tika izdzēsta. varbūt tur var kauko uzmest? btw ja jau iesāku par trubām tad: tur ir uzmesta Furi Kuri (FLCL) kura ir mkv. un man tajos mkv dubi ir! par trubaz - neplānoju tur neko vairs likt vairāku iemeslu dēļ: problēmas ar vietu, pašlaik tur ir 1,2 Gb brīvi - neko nevar uzlikt un tur gaidīt kad varbūt būs vai rāk vietas un cerēt ka varēs uzlikt kaut ko sakarīgi pirms viņas atkal nav - tas nav nopietni, bez tam trubaz ir miskaste, pilns ar nepabeigtiem failiem, "new folder" utt pac es BT downloudoshanai arī gandrīz neizmantoju, 99% visa tiek novilkts ar labāko p2p programu - eMule, bet mēgināt te likt ed2k linkus ir vēl nereālāk kā likt torrentus. Tātad man paliek tikai divas alternatīvas ko izmantot failu izplatīšanai, kas neatstātu sliktu iespaidu uz eMule darbību (ir pieejami tikai mDSL lietotājiem, lai var izmantot open garden un neietekmējot parasto interneta ātrumu darbināt p2p) tie ir DC++ mDSL hubs, vai BitTorrent mDSL trackers. No šīm divām iespējām izvēlējos BT vairāku iemeslu dēļ: a) lielākā problēma (iemesls kādēļ es DC neuztveru par nopietnu p2p tīklu) ar DC++ ir tas ka netiek nodrošināta failu integritāte, BT un eMule faili tiek hashoti un atsūtītie faili tiek paarbaudīti pret hash lai lejuplādētais fails būtu vienmār 1:1 atbilstoš ar to kas tiek uploudots (negadītos ka tīkla traucējumu vai vēl nezinkā dēļ kaut bits kas tiek paarsūtīts viņā atškirtos no saakotnējā faila) DC++ neko tamlīdzīgu nenodrošina. b ) BT var sasniegt lielāku ātrumu, jo tur vienu failu vienlaicīgi var lejuplādēt no vairākiem lietotājiem un ja būtu apmēram 5-6 lietotāji kas vienlaicīgi lejuplādēto un uploudotu tad varētu sasniegt apmēram tādu pašu ātrumu kā trubaz. (par revconnect dc klientu nevajag nemaz domāt - tas tikai palielina iespējamību ka tiks bojāts fails kaut kur paarsūtoties - skat. punktu a) Bet lai nu kā būtu, ja grib no manīm caur DC++ lādēt, esiet laipni aicināti - sēžu mDSL hubā - hub.datuve.lv animes tur gandrīz nav un cilvēku maz (šad tad sigfa ir redzēts). QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 18:02) Ja tevi interesē FLCL es varu atrast diskus un nošārēt šo zx.flcl ,ja kas dod kādu ziņu.-------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
"pac es BT downloudoshanai arī gandrīz neizmantoju, 99% visa tiek novilkts ar labāko p2p programu - eMule"
BINGO ! Zelta vārdi revol. LONG LIVE eMule ![]() Pietam eMulē vienmēr var atrast un novilkt vecās relīzes kuras tika uploadotas pirms vairākiem gadiem, atšķirībā no BT kur torrenta dzīvotspēja ir ~3 nedēļas ![]() ed2k imho labākais p2p tīkls. Lai arī cik es daudz izmantoju BT. Tas joprojām manās acīs ir līčeru nets. -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:57 |