![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Chrno |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
|
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mja a kautkur citur maz ir torenti? Itkaa mekleeju bet visur nonjemts nost.. xD
|
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Nevar but nonjemts, parasi sigfam vinjs man vinju kaukad tad kacaja vel leja !
Pilniba piekritu, ka serials bija ipas, del savam beigam, kas man visamz bija negaiditas kauka. Es biju iztelojies, tas savdakas. Bet tas ir tads serials, kur ir jaredz katra serija, jo katra satur mazu detalu, kuru vaig, lai dabutu beigas to pilno bildi un filingu, un, lai atkal paraditu bibeli no cita lenka. Sarunas man liekas visvairak, kas lika pieverst uzmanibu, jo tas viss ko teica bija ar pamatu, un jaatdzist man vinjas likas sarezgitas, kas padarija visu veljo intersantaku, lai kostu valja pec tam "par ko iet runa isti ? ". Kas bija galvenais seriala, bija laikam, ko vis saka, tas bija beigas, kas nebija, izpuskotas parbriesmigi, vinjam bija tik parasta, visa ta aina uztaisita, kas atlava vairak izjust neka detalizet kaukadus sikumus. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |