![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Cerams ka neesmu ne pa teemu
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
kain, es saprotu tavu nostaaju (vismaz lielaako dalju no taa, ko tu raksiiji pirmajaa postaa), tomeer iemesls, kaadeelj es uzskatu, ka juugistus nevajag nahrenizeet ir - man vinji netraucee, jo es neizmantoju new posts, un es ceru, ka Roze to jautaajumu par new posts kaut kad risinaas, taapeec arii citiem ne-yugio-faniem vinji (juugisti) netraucees.
Tagad paskaties uz saviem postiem: * tu agresiivi lamaajies * tava rakstiishanas maniere uzdzen man pretiigumu (vaaja satura izjuuta, nespeeshana pietureeties pie rakstiishanas vadliinijaam u.t.t.) * tu nespeej nomierinaaties, paartraukt savu veelmi kakaat murgus (piedodiet, modi) * tu runaa taadaa tonii, it kaa tevi niistu. to var taa panaakt, bet ej panaac to citaa forumaa Kas manaa ir kakaati murgi: * nejeedziigi saliidzinaajumi * izteicieni, kas balstiiti uz nespeeju izprast cita teiktaa rakstiishanas jeegu, liidz ar to, nesaprotot, ko vinji grib tev pateikt, taadaa veidaa uztverot vinju teikto nepareizi un atbildot nepareizi un agresiivi * vispaariigaa naida kurinaashana ar attieksmi Kaa peec taa visa veel var uzskatiit, ka juugisti man netraucee dziivot? Taa kaa man shitais posts bojaa garastaavokli, un es neesmu vieniigais, vispaariigaas omas uzlaboshanai: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Jobans konjs, es sita neatceros otaku forumu, kad es te pirmo reizi ielidu. Vinjs sak atgadinat kurbijkurne (labi ja kadam vinjs dikti patik ta jusu lieta, man vienkaris vinjs daleca, jo tur bija pardaudz BEZTOLKAINI topici, kas tiesi sada iemesla del, kluva par tadiem).
Kain tas uzdevums, te nav pieradit savu taisnibu, tad jau labak uzrikosim debates. Te tu tikai pasaki savu viedokli un viss. Labu varu atdzities, man ir YGO kartis, es ari MTG speleju, un es neredzu ta del lekties, tas ir tikai kartis, izklaide. Un te jau sak paradities personigi apvainojumi. Kain, esi gudraks, jo patiesiba tu man no visiem simpatize visvairak, labi tu atgadini man vienu puisi no manas skolas, ir tads Karlis Str. (sigfa pssst ![]() Mani sitadi thredi reali kacina un pilnigi liek skatities uz forumu savadak. BTW : Esmu neprecejies ! -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 09:47 |