![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, man radās doma par cosplay'er apvienošanu.
Pašlaik cik es zinu Latvijā viņu ir visai maz, a ja tiešāk tad veseli 8 cilvēki un vēl kādi 3 kas grib, bet nevar savākties. Tad nu man ir piedāvājums, ja vēl kāds grib piedalīties tad varbūt pasakiet. pasākums ir gauzām jautrs, zinu pēc vairākkārtējas pieredzes. Un jo vairāk cilvēku, jo jautrāk. Kopa vieglāk arī tērpus taisīt, nerunājot jau par chara meklēšanu kuram esi daudz maz līdzīgs Es gaidu kādu atsaucību. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Jan 20 2005, 19:18) ![]() Ui, pareizi. ![]() -------------------- ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Euuu, es ka ne pa temu, bet nu vajag zinat, kur notiek cosplay latvia, un kad, velos justies informets ?
-------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(new_scool_gringo @ Jan 20 2005, 21:55) Euuu, es ka ne pa temu, bet nu vajag zinat, kur notiek cosplay latvia, un kad, velos justies informets ? ierodās mastermind's ![]() Februārī, vēl nav nolemts kur, pašlaik lemj. Kad zināšu uzrakstīšu tiešāk. Un vispar ja tu e biežāk ielīdīsi un palasīsi, redzēši ka inofmācija te rodās ģeometriskā progresijā, bet ar nestabilu laiku. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:48 |