![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jus mani gauzam aplam esat parpratusi - man sis serials loti patika - skiet, ka teksta mineju, ka tas izcelas pedeja gada laika redzeto jauno serialu vidu, ka patik "varonu vecums", un ka es to saglabaju sev kolekcija.
tie visi "negativie" komentari bija drizak tada ka zelosanas - par lidz galam nerealizeto potencialu - galvenokart par nolaidibu animacija, kas man nelauj teikt ka ta ir perfekta (ko ir ipasi zel, jo ta gribetos), ka ari par telu virspusibu. tada sajuta, ka gribejusi pakert parak daudz. man palika tada sajuta, ka esmu tikai iepazistinats ar varoniem. manuprat vispilnigak izstradati bija Blue ar veco vilku nideju - seriala gaita vinu teli attistas un mainas, ka ari tiek paradita vinu pagatne, vinu motivacija tas lauj vairak iejusties telos un tos pienemt, izprast un pardzivot lidzi. tam preteji - galvenais varonis man ta ari palika neskaidrs - vina muzigais dzinulis pec "paradizes" un skerslu parvaresanu uz to - ir skaista metafora, tacu pats tels netiek atklats, neveidojas empatija ar to :(( gruti pateikt kura vilsanas ir nepatikamaka - kad vienkarsi "mmm big time", vai ka saja gadijuma... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |