![]() |
![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
gribeju uzjautat vai kadam nav kadas jrpg uz Gameboy advance? pasam ir Lunar Legend tikai
![]() vispar gribetos sitadas paspelet: Tactics Ogre, Final Fantasy Tactics, Golden Sun maybe kads gribetu uz laiku samainit pret to lunar, savadak 3 reizes jau izgaju ![]() nu vai ari varbut nopirktu ja kadam vairs nevajag ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
ugh... es taa newaru paspeeleet =) Man taa karas turklaat viss izskataas peec segas =))
P.S. Speele ir FF tactics... gribeejaas pateikt =))) pats uz emulja speeleju ne paaraak sen.. -------------------- ![]() |
SeriousFanat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 20:31) ugh... es taa newaru paspeeleet =) Man taa karas turklaat viss izskataas peec segas =)) P.S. Speele ir FF tactics... gribeejaas pateikt =))) pats uz emulja speeleju ne paaraak sen.. puff... hmm.. es gan uz emulatora speeleeju, tksm, Golden Sun II Ragnarok burvestiiba izskataas nekiitri smuki ![]() esmu speeleejis: Golden Sun (I, II) The legend of Zelda (Ages, Seasons) Pokemon(Red, Blue, Ruby, Gold, Silver, Saphhire, Fire red, Yellow, Cards, Pinball, ect.) ![]() Final Fanatsy (I & II dawn of souls, Tactics) Harry Potter (I, III) Sim City Sword of Mana Breath of Fire (I, II) Onimusha Tactics Shining Soul (I, II) err... nu jaa apm. taa... ![]() -------------------- For the great justice
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:22 |