![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
hehz neslikta anime man iepatikaas sexy beibes un chuvaaki skolaa paarsvaraa nodarbojaas ne ar maaciibai tikai ar kaushanos
visiem ikkitousen cieniitaajiem patiks ![]() seriaalu var nokachaat te http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=43 ehh nu kaut kaa man patiik visi tie super duper mega supersitieni laikam veel atminjaa dziivi laiki ka taadas speeliits likaas vis labaakaas pasaulee (stree fighter 2 forewer) vieniigais zheel ka seriaals jau ir licenzeets bet nu [AonE] izskataas ka paldies dievam liek dzimumlocekli uz licenzeeshanu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tāks... noskatījos līdz galam. Šo animi pieskaitu pie tādām kuru vajadzētu redzēt katram, jo tur ir ielikts savs stils.
Ļoti nepatika tas ka sākumā skatoties pirmās sērijas tu sagaidi no šīs animes kautko labu un intresantu, bet vēlāk viss saputrojas ar to ka sāk stāstīt pagātni. Un pie tam vēl 2x. Būtu ta labāk uztaisījuši tā ka anime sākas no pagātnes un beigās nonāk līdz tagatnei... tā visu pēc kārtas. Vēl likās dīvaini ka 23 epas beigās rādīja ka nākamā epa sauksies "Change" bet īstenībās saucās "Wandering", kas liek aizdomāties ka bija domāts turpinājums, bet beigu beigās uztaisīja final sēriju. Un vispār visās epās kopā nebija tik daudz joku kā pēdējā. No šis animes mierīgi varēja uztaisīt 2 atsevišķas animes! Echii tur bija ok... ne par daudz ne par maz! Gribējās lai tur vairāk tiktu parādīta Aya Natsume, jo tā man likās viss kawaiii personāž šajā animē! Visā visumā Tenjou Tenge ir skatāms gabals. Un arī rakstāms matricās un liekams kolekcijā ar domu ka vecumdienās būs jānoskatās vēlreiz! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:37 |