![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
But there's someone else who is the
True you. you don't know him. Because you don't want to see that you Are trying to run away Because of fear. Because he might not have human shape. Because the present me might disappear. Fear One fears that the self disappears. Fear? Doesn't make sense. The self's world will dissapear. Don't you fear? Self will dissapear. Don't you fear? No, I'm glad. I am the thing that whishes to die. All I need is a dispare. I want to be a nothingness. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Zheel noskatiities, ka shis topiks niikuljo. Spirdzinam un atsvaidzinam...
"Kā bļitkotājam Antonam uz Daugavas izgāja" Pirmais sals, pirmais ledus Antonam tek bārdā medus Grādi turās tā ap nuļļa Vecis nolemj nebūt muļļa Noteikt to jau var pēc ožas Zivis tagad brangi kožas Cerēdams uz lielu lomu Sāk vinš aši krāmēt somu Somas saturs pastāvīgs Neiztikt bez litriem trīs Būs ko dūšu uzpravīt Un vēl draugus sasildīt Radio tam skan pie auss Pirmais graķīts ar jau sauss Ziņās pažarnieks brēc koši "Uz ūdeņiem vēl nava droši!!! Ledus biezums ira švaks Ielūzīsiet brīkš un brākš" Vecim šādi šausmu stāsti Ir kā melnam kaķim lāsti Pilnīgs pohujisms galvā Ka tik drope un zivis balvā Vaļinki jau uzstīvēti Tajos ir tik silti, ērti! Nu tik vajag ātri skriet Kamēr saule nenoriet Steigšus tas pa kāpnēm traucas Liftā resns tantuks spraucas Uz to būtu gaidīt lieki Tikmēr beigti kļūs vēl slieki* Daugava tam blakus mājai Jāpaņem vēl ceļakājai Vecais nu uz ledus brien Garām kaimiņš krosu skrien "Anton apdomājieties ledus taču vēl tik liess Izies jums kā pērno gad!" "Atvaļi poršivij gad!" Kaiminš manot to ka vecis Krietni šņabi ir jau lacis Tik pie sevis nomurmina "Lai jau dara pats kā zina" Tikām Antons ledu provē un pa starpām šņabi šmorē Nonāk beidzot tas līdz vietai "Ledus segai jābūt cietai" Kā jau bļitkotājs izsenis Ledu Antons kaļ kā dzenis Līdzpaņemtais ledus urbis Nelīdz vīram, kas ir skurbis Ālinģis tam gatavs nenāk "padevās tas labāk senāk..." Lēnām ledu varojot un savas aknas gandējot Antons nemana vēl briesmu Ledus savādu saak dziesmu Pirmais ielūst viņa benķis Par to maziņš būtu krenķis Taču tajā likta ira Mūsu drauga ugunsdzira Antons pats kas knapi glābies Stāv pie ūdens stipri viebies Plosās pretrunīgas vēlmes Roka pati sniedz pēc dzelmes Nevar taču viegli ļaut Tādu mantu dzelmē raut ....................................... Te es savu rīmējumu paartraucu ar domu, ļaut jums izteikties un paust savas vēlmes par to kādu nobeigumu vēlaties dabūt. Ļausim Antonam izdzīvot? Vai varbūt sūtīsim viņu zivīm par barību? It's all up to you ![]() P.s. Protams, ja kaadam tas liksies ieveeriibas cieniigi -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 31 2004, 01:14) Te es savu rīmējumu paartraucu ar domu, ļaut jums izteikties un paust savas vēlmes par to kādu nobeigumu vēlaties dabūt. Ļausim Antonam izdzīvot? Vai varbūt sūtīsim viņu zivīm par barību? It's all up to you ![]() P.s. Protams, ja kādam tas liksies ievērības cieniigi tas bij labs... pamēģināšu vēl paaris pantiņu uzdrukāt. Dzelme ātri šņabi rauj, un tai laikā Antons mauj: "Skāde, skāde, nevar tā! manta jādabū, kaut kā." Gatavs Antons pakaļ lēkt, kaimiņiene sāka brēkt. "Skaties, trakies, ko tu dari, Velcies mājās kamēr vari! Nopirkšu tev šņabi vienu, uzmet aci, es jau brienu! steidz man līdz, skat kā skrienu!" Antonam tas ausī griež, Nevar būt tas šitik biež. "Kaiminjienei manta riebj!" domaa Antons un tik viebj. Tikmeer manta dzelmee klaat, Antons apkaart griezh labpraat. Navar shamais notureet, tizlu kaaju piepuuleet. Brr, nesanaaca paaraak ritmiski ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:46 |