![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Bet jums neliekās ka tā būtu diskriminācija?
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 09:35) Pareizi diskriminaacija!!! P.S. Kaa buutu, ja mees atveertu shaha subforumu... taa lai cilveeki vareetu savstarpeeji saspeeleet shahu... posti nebuus seviskji lieli nu taa "E2E4" stilaa un nevienam netraucees... pa threadam uz vienu partiju... forshi... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Jan 27 2005, 10:52) QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 09:35) Pareizi diskriminaacija!!! P.S. Kaa buutu, ja mees atveertu shaha subforumu... taa lai cilveeki vareetu savstarpeeji saspeeleet shahu... posti nebuus seviskji lieli nu taa "E2E4" stilaa un nevienam netraucees... pa threadam uz vienu partiju... forshi... Piekriitu... Es uzskatu, ka RPG forumam te nu galiigi nav ko dariit un vinjam nav nekaada sakara ar anime. Ja tur speeleetu anime RPG tad taa buutu cita runa, bet nu tas tur nenotiek. RPG subforums ir civilokupants! Nost ar vinju! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 17:52 |