![]() |
![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Ok, ceru sagadiiit atsauksmes.. Kaads te speele Magic wispaar? Un nestaastiet man te par LFFB, jo zinu tur newiena naw wairs =( -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
njaaa laikam buus jaaspelee normaali....taa tomeer ir wairaak uz prasmi newis uz kaartiim.. Es nopirku weel wienu buusterii... uu ko dabuuju uuu...uuu...
Akki lavarunner, Loxodon warhammer, nightmare lash un citas labas kaartis... -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 18:25) njaaa laikam buus jaaspelee normaali....taa tomeer ir wairaak uz prasmi newis uz kaartiim.. Es nopirku weel wienu buusterii... uu ko dabuuju uuu...uuu... Akki lavarunner, Loxodon warhammer, nightmare lash un citas labas kaartis... Es gan neko nesapratu bet tikuntaa priecaajos par tavu laimi.............. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |