![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te taads interesants jautaajums ir par sekojoshu teemu:
Mums visiem laikam ir kaut kaadas animes maajaas - paarsvaraa nokachaatas no ineta utt, bet vai kaads var palieliities ar iistiem DVD vai VHS vai mangas graamatinjaam iistaam... nu kaut ko taadu... Man pasham ir tikai viena Angelic Layer mangas graamatinja un viena Nausicaa mangas graamatinja. Vairs nekaa ![]() Un jums? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
dark ruin |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 74 Joined: 7-March 04 ![]() |
OK
Dragonballz - Limited edition Giku figure in Box 5.49 Ls Maxima Domina 20 sm garuma. Vel ir kaud kadi pavisam burvigie Power Rangers - prieks redzet vardi BANDAI Europe! Ari var dabut par 2.29 atseviski Dragonballz figures - human male,human female,un viens "briesmonis". NGE - Tikai Evangelions. A.Ray "in the shower" var pasutit citas vietas:) Evangelion's iet pa vienam iepakojuma.Krasa varet buut divaina(Kiniesu ekonomija) Izplatitajs :Lutra" SIA Katlakalna 13, Rīga talr.OFISS 7248375 Garums kaut-kur 20 sm. Iepakojums nav slikts -kartona pamatne( ar visam pazistam varoniem) un plastic cover. Ir tris -cetras vietas,kur tas var dabut... Priecisi man buus gruuti tas pateikt. Saksim no: Matisa iela - tuvak pie sturi ar Barona,bernu veikals preti Drogas. Bernu Nams - tresa stava,man liekas ...Bernu veikals ari:) Tiem kadi dzivo Pljavniekos Katlakalna 10 vai 9 veikals mazumtirdzniecibas baze Tur ari var paskatities un Gundam war resin figures 2 in Box(ari 1in BoxLacusk Matisa/Caka, un Matisa/Barona sk.aukstak) Anime T shirts -un accesories(ir diezgan smuki) biezi var redzet veikala Clubwear. Meklej 3D Kino Rigas Centra - vinjam viena ieja,bet tas kas mums vajag atrodas 5 stavaa. Tagad diemzel viss labs beidzas un tur nav nekada izvele... Aizmirst... Nice anime girls no seriala Do-Re-Mi keychain veida(ljoti laba kvalitate,plastic,figures 8 sm garuma) - Bernu Nams 2 stavaa.(tuvak pie Games Stendam,tiesi pie iejai uz 2 stavu) I'M WAITING UNTIL SOMEONE NEXT TURN -------------------- We Burn And Screamed Inside
We Burn And Screamed In Hell /Death In June/ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:54 |