![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
tie cilveeki, kas iegaaja RPG subforumaa, pirms tam seedeeja normaali visos paareejos forumos. Tagad, kad iedeva sho subforumu (starp citu, adminiem vajadzeeja reekinaaties, ka ja taisa speeli, tad ar maz postiem nevar paspeeleet), visi saka, lai nelien aaraa... Es pats pateicu Yumei, lai neskaita postus, jo man tieshaam negribas 400 postus... Tie cilveeki, kas tur ir, paliek slktaaki? Vinji zaudee izjuutu uz anime un taapeec vinji nevar vairs naakt no subforuma aaraa? Es nezinu, varbuut juus jau atkal runaajat par YGO subforumu, bet tikko veel bija asas sarunas par RPG sadalju.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |