![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shewr, tu kaa vienmeer neko nesaproti un visu interpretee pilniigi nee taa kaa tas ir.
Runa te ir par skaabekjlja piegrieshanu RPG subforumam, nevis tur esoshajiem cilveekiem. Es jau teicu, paarvaacieties un kurbijkurni un dziivojiet laimiigi, kapeec tieshi sheit? Shis forums jau nu galiigi nav taadaam izkalideem. Taka, par to trauceeshanu ir taa, no mana skatupunkta... ja cilveeks ir noaudzis kaa meerkakjis, tas vinjam paaraak netraucee, un arii taas blusas, kas atrodas tajaa augaajaa tev paaraak netraucee- tikai ik pa laikam jaapakasa. Probleema ir viena- tu tomeer esi noaudzis, un tomeer tev ir blusas... Ceru, ka saprati manu domu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:55 |