![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu es uzskatu, ka galvenaa probleema sheit buutu tas, ka jau jau ir atsevishjsh RPG forums, tad uz to naaks arvien vairaak cilveeku un viedos savas speeles un ljaunpraatiigi izmantos rozes webspeisu.
Un ja nebuus RPG foruma tad vinji vai nu aizies prom, jo nebuus ko dariit, vai arii paliks, ja buus ko dariit, un ja vinji mums nepatiks- izdziisim. Nebuus jau pirmaa reize. Ak jaa, un neuzskatiet mani par kautkaadu radikaali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |