![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]() ![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es lloti atvainojos ja sseit kaut kur ir jau ssaads topiks, bet vai ssajaa forumaa ir cilveeki kam patiik un kas nodarbojas ar j-rock cospleju? Cik zinu LV taadu cilveeku, kas vispaar nodarbojas ar cospleju nav daudz, un tie kuri nodarbojas, tad ar anime. Gribeetos atrast arii kaadus cilveekus Latvijaa, kas taisa arii j-rokam cosplay.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Neesmu tewi redzeejusi , bet j-rockeru no katra var uzveidot... GALVENAIS IR KOSTIIMS!!! Visu savu iiso cosplayera muuzu esmu centusies visiem to ieskaidrot... Un lolitu nevaig cosplayot, tas ir taads pats stils kaa metaalists, panks vai chiksa.
Es personiigi katru dienu gjeerbjos kaa EGL, neuzskatu ka tas buutu kkads tur kosplejs, bet ja taa padomaa.... Eu, bet forshi, man katru dienu sanaak kosplejot Gothisko Lolitu XD ^.^ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:13 |