![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste.
Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 28 2005, 21:37) nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste. Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk. Nu tad kapēc nepataisīt šo forumu atkal par zolīdu? Vienkārši slēdzot ciet YGO un online RPG subforumus un nekad vairāk tādus netaisīt! Te cilvēki nāk lai iepazītos kas ir anime, uzzināt un apspriest jaunākas anime gabalus.. un redzot ka te ir savākušies yugimoni, zudīs viss respekts pret šo forumu, nodomājot "ehh.. atkal yugimāni savākušies" ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |