![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
25/26. februārī, kinoteātrī Rīga notiek allnight-anime party.
Visi interesenti tiek laipni acināti. Programmā faktiski ir anime skatīšanās, cosplay, tuss. Visi kam ir vēlēšanās piedalīties cosplay'ā šajā datumā paceļ draudzīgi ķepiņas. Lai es varu saskaitīt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 15:59) Emmm, beidziet spamot. ShinChan, ja tu būtu iepriekš lasījis, es rakstīju ka vēlreiz saznāšos ar veidotājiem. Seko ka jautājumi tiks uzdoti viņiem, un atbildes tiks sniegtas jums. Jūties brīvs prasīt "u.c svarīgi jautājumi", lai varu dot uz tiem ,cik nu manos spēkos,izsmeļošu atbildi. Par spamu to īsti saukt nevar, jo ir taču svarīgi uzzināt cilvēku attieksmi pret iespējamu animefestu rīkošanu ārpus "ūdensgalvas". Pagaidām tā izskatās noraidoša ![]() Kas attiecas uz "u.c. svarīgi jautājumi", tad tie drīzāk ir ar mani nevis ar festivāla organizētājiem saistīti. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 30 2005, 16:05) Par spamu to īsti saukt nevar, jo ir taču svarīgi uzzināt cilvēku attieksmi pret iespējamu animefestu rīkošanu ārpus "ūdensgalvas". Pagaidām tā izskatās noraidoša ![]() Tas ir atkarīgs no transporta pieejamības. Baidos, ka vairumam otaku vienīgais pārvietošanās līdzeklis ir K2 vai sab. transports. Reti kuram ir savs braucamais. Es varbūt arī aizdotos, bet informācijas pagaidām par maz. Par maz lai saprastu ir vērts vai nē. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:50 |