![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Labas lietas tomeer notiek, Pirmdien 13.50 LNT "Princes Mononoke".
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ko var zinaat, kritikji ir tauta, kas miil kritiku veltiit citiem tajaa pasjaa laikaa nezinot to kas ir pasjkritika. Taads savdabiigs izredzeetaa statuss un jo ilgaak un dziljaak esi ieksjaa sjajaa profesijaa jo mazaak pasjkritisks kljuusti. Jaa Normim un Ditucim nav ne vainas, parasti vinju recenzijas atbilst filmu saturam un uzstaadiijumam, tacju ir arii naacies aplauzties. Esmu arii ieveerojis, ka vinjiem abiem ir savi miiljie zjanri un rezjisori, pret kuriem vinji pat gribeedami nevar buut objektiivi kritiski, bet tas nu taa, siikumi. Protams, var vinjus lamaat par to ka nesaprot, kas ir anime un ka tur nav vien klaja vardarbiiba, pliekani teksti un sizjets vai arii sexa ainas, bet cik ar taadiem cilveekiem mees sastopamies ikdienaa? -Atkal tos pokemonus skaties?- Sjaads jautaajums jaapiedziivo isai biezji un ar vaardu pokemoni tiek apziimeeta visa anime neskjirojot zjanru un konkreeto produktu. A ko padariisi? Jaasamierinaas, ka pagaidaam anime (labaa gala) ir elitaars produkts un to skataas vien tie kurus tas saista (Mononoke un Gariem liidzi ar savu blockbaster statusu ir iznjeemumi), un mani atklaati sakot tas apmierina. P.s. Nevaru sanjemties un paarlasiit to, ko pats uzrakstiiju, skjiet ka liels marasms ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 15:37 |