![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
25/26. februārī, kinoteātrī Rīga notiek allnight-anime party.
Visi interesenti tiek laipni acināti. Programmā faktiski ir anime skatīšanās, cosplay, tuss. Visi kam ir vēlēšanās piedalīties cosplay'ā šajā datumā paceļ draudzīgi ķepiņas. Lai es varu saskaitīt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
hmm... pasakiet kādu anime personāžu - reperīti... Ta es ar piedalīšos
![]() Aaa.. un man jautājums - šitā te apģērbušies jūs līdz k/t Rīga brauksiet? Vai ar tur kautkur pārģērbsieties? Sen man jau šis jautājums nomoka! ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 31 2005, 13:31) hmm... pasakiet kādu anime personāžu - reperīti... Ta es ar piedalīšos ![]() Aaa.. un man jautājums - šitā te apģērbušies jūs līdz k/t Rīga brauksiet? Vai ar tur kautkur pārģērbsieties? Sen man jau šis jautājums nomoka! ![]() Cik lielā mērā reperīti? Iesaku pameklēt spēlu starpā, piemēram fighting varoņi bieži vien ir visai ekstravaganti ģērbti. Un par pārģerbties, mus tiek piešķirts uz to laiku vadītājās vietnieces kabinets. Tur var salikt mantas un pāģērbties. Bet iev.ērojiet, tas ir tikai cosplay'eriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:49 |