![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kurs zhanrs jums visvairaak iet pie sirds?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
mjā, bija kaukur līdzīgs polls manuprāt. varat teikt ko gribat, kāds nu kuram tas stils, taču svarīgākais ir tomēr vai filma iespiežas atmiņā vai nee. paarējais viss ir maznozīmīgs. tiesa gan man parasti drāmas kaukā mazāk iespiežas atmiņā, laikam tāpēc ka esmu egoists. un laikam jau arī tāpēc, ka parasti drāmas ir sasodīti stieptas un mazohistiskas.
-------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Man laikam nav paveicies ar tiem dažiem Startrek, ko gadijies redzēt uz video.
![]() Kādreiz fanoju par "Battle Star Galactica'', tikai sīkais ar to dumjo elektronisko suni krita uz nerviem. ![]() ![]() Nu jā, man arī pārsvarā patīk sci-fi. Tur ir iespējams pilnīgi viss! Fantasy gan mazāk, tā nu ir sanācis, ka kautkā man tas neliekas tik aizraujoši. Vienīgi varbūt interesanti vampīrstāsti, bet tas jau nav gluži fantasy. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |