![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kurs zhanrs jums visvairaak iet pie sirds?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu.
Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy. Super interesants seriāls. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Feb 1 2005, 16:43) Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu. Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy. Super interesants seriāls. ![]() Un taa kaa es balsoju par fantasy, tad man vairaak patika dazhaadas daljas no veelaakaam sezonaam, tur vairaak magjijas ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:29 |