![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nenozzeloju ne centa ka izmetu 40 eiro par sso speeli tiessaam laba....... nebiju domaajis ka uz passas konsules speele izskataas krietni labaak jo iepriekss speeleejis biju tikai 1 dallu uz emu. Joks taads ka nezinu ko lai dara....
![]() ![]() Jaa bet visaa visumee speelluks ir tiessaam vienreizeejs nav ko piebilst ok sizzets nedaudz pieklibo bet visaa visumaa ir labs par faitu arii nekaa slikta nevaru teikt..... |
![]() ![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Man draugs speeleeja otro Golden sun. Winjsh wareetu paskaidrot vietas attieciigas. Vinjsh ir iemiileejies GBA taapeec winjsh izgaaja nedeeljaa kaadaa... cik es redzeeju.. skolaa visdien speeleja tikai Golden sun II. Pasaki vietu - es pajautaashu un pateikshu.. bet domaaju, ka winjsh neatcereesies..
-------------------- ![]() |
SeriousFanat |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 20:48) Man draugs speeleeja otro Golden sun. Winjsh wareetu paskaidrot vietas attieciigas. Vinjsh ir iemiileejies GBA taapeec winjsh izgaaja nedeeljaa kaadaa... cik es redzeeju.. skolaa visdien speeleja tikai Golden sun II. Pasaki vietu - es pajautaashu un pateikshu.. bet domaaju, ka winjsh neatcereesies.. Es to speeli arii speeleeju.. Ak, Dievs, cik VINJA IR GIGANTISKA!!! ![]() Tur var vazaaties, liidz tev fiziski slikti paliek ![]() Es 3 dienas no vietas speeleeju - ![]() Izpeetiiju knapi 2,5 kontinentus, bet tur jau... ja to lielo njem kaa divus tad kaadi 7 tur ir... ![]() Jaapacenshas iziet :_} ![]() Bet tie Jinni gan ir kruti... Nez cik vinjus liidz beigaam var savaakt? -------------------- For the great justice
|
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
QUOTE(SeriousFanat @ Jan 24 2005, 17:04) QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 20:48) Man draugs speeleeja otro Golden sun. Winjsh wareetu paskaidrot vietas attieciigas. Vinjsh ir iemiileejies GBA taapeec winjsh izgaaja nedeeljaa kaadaa... cik es redzeeju.. skolaa visdien speeleja tikai Golden sun II. Pasaki vietu - es pajautaashu un pateikshu.. bet domaaju, ka winjsh neatcereesies.. Es to speeli arii speeleeju.. Ak, Dievs, cik VINJA IR GIGANTISKA!!! ![]() Tur var vazaaties, liidz tev fiziski slikti paliek ![]() Es 3 dienas no vietas speeleeju - ![]() Izpeetiiju knapi 2,5 kontinentus, bet tur jau... ja to lielo njem kaa divus tad kaadi 7 tur ir... ![]() Jaapacenshas iziet :_} ![]() Bet tie Jinni gan ir kruti... Nez cik vinjus liidz beigaam var savaakt? Paskaidro wienu lietu, kaapeec tu shito wisu man staasti? =p es nespeeleeju GS II -------------------- ![]() |
SeriousFanat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Jan 24 2005, 22:25) he... vnk... Tobriid speeleeju, bija gruuti nedaliities iespaidos... ![]() -------------------- For the great justice
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:20 |