![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
25/26. februārī, kinoteātrī Rīga notiek allnight-anime party.
Visi interesenti tiek laipni acināti. Programmā faktiski ir anime skatīšanās, cosplay, tuss. Visi kam ir vēlēšanās piedalīties cosplay'ā šajā datumā paceļ draudzīgi ķepiņas. Lai es varu saskaitīt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es domaaju, ka tie kas negrib lai nenaak, kamdeelj vecuma ierobezhojumu?
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40) Mosh aka hentaj būs ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Feb 1 2005, 21:45) QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40) Mosh aka hentaj būs ![]() Aahhhh tu Ero-sennin ![]() Pavedini mazgadiigos pusiishus uz netiiraam domaam par ........ Nu anyway count me in, ja buus es arii buushu ................ YATAAAAAA neesu jau ne tuseejies ne lietojis kaada veida apreibinoshas vielas ko[sh jaunaa gada ..... buus veertiigs tuss .... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:21 |