![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Manu traki interesee kaada stila muuziku juus klausaaties =] Nevar tak buut ka tikai japaanju vai tikai anime tipa
![]() Mans piemeeram Bon Jovi klausaas, Dj bobo, kad uznaak arii Oomph, patiik ljoti cantry muuzika- miiljaakaa grupa Dascal Flats =] Arii Latiinjamerikaanju, to pashu Taliu klausos =] Laba Grupa arii Good Charlote =]]] Nu klaajat valjaa ko juus klausaties ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Redz manam tas smagais neiet pie sirds taapeec ka es to neuzskatu par muuziku, kaanekaa esmu pabegusi muuzikas skolu un vokaalaas studijas un maaku noveerteet arii muuziku tiiri no profesionaalaa viedokja kaut arii vinja man pashai nepatiktu. Nu sorry bet taadu (muzonu) no kura galva pliist pushu, no kura smadzenes paliek trulas es tieshamm nespeeju sevi piespiest nosaukt par muuziku. Par piemeeru taa pati Metalica, man izklausas itkaa kaads ar motorzaagji dotu pa radiatoriem , veel kaads kautko dauza piemeeram tukshu metaala mucu, un taa buutu muuzika
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 07:44 |