![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Vaardu sakot tas nav tieshi aarts, bet nu lai paliek.
Principaa nesen saaku rakstiit, shobriid pinkjereejos caur 3sho chapteru. Darbinjsh nav viegls, bet ja buus labas atsauksmes noteikti pacentiishos kaartiigaak! ![]() vaardu sakot, skatieties un veerteejiet! Mah Work's beginning |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
katarase terase man pie galda staav smirdiiga teejas tase
priekssa uz ekraana daudzu murmullu izlase tikai dazzas zvaigniites sseit kautri iemirdzas jo slaapst.... .... zem smagaas vienmuliibas un cilveeku uber uzpuutiibas kas sskkiet ir uber cool bet paarsvaraa just fool bet ik katram tas kaadreiz ir jaaizjuut kad ka pamats zem kaajaam zuud ir jaacenssas sevi pilnveidot un matos kaadu loku ieveidot jo probleema ir nevis prasmees bet klajaa antipozitiivismaa un dazzbriid izpratnes deggeneraatismaa ...kaa pilniigaa bezizejaa nosleegtaa grupaa un apgrieztaa kraatinnaa pudellu attaisaamais uz mani veeriigi raugaas un redzamas tam smaidigo zobu spraugas jo pa nelielaam sskkirbaam var perfekti spllaut bet ar saspiestu galvu vien nejeedziigi bllaut ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |