IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> Warm and Touching anime, kā Hoshi no Koe un She and Her Cat
CryRat
post Feb 19 2004, 02:55
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin

kaut kas sakarīgs ar jāieraksta a to es tikai spamoju laugh.gif

gribēju lai jūs man iesakat anime kura būtu kā Hoshi no Koe un / vai Kanojo to Kanojo no Neko... ļoti jau man šitāš divas patika... kā jau kādreiz savā saitā rakstīju ta domāju ka Kumo no mukou, Yakusoku no basho ( varbūt kādam ir ? ) būs līdzīga un uz Piano ar ceru...

bet ko vēl ? ko varat ieteikt ?

--------------------
my megabusters :X
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
arteck
post Feb 19 2004, 19:19
Post #2

Unregistered

QUOTE (Roze @ Feb 19 2004, 05:04 PM)
Nu teoreetiski vareetu piekrist ka scenaarijs ir papliekans.. Bet epizodes/grafika/muuzika un noskanja ir top notch

Par cik manas acis tika pirmoreiz "barotas" ar šāda veida lietu, tad nu arī prāts automātiski to uztvēra kā "Uh! Oh! Ah!" smile.gif Man jau tomēr patika par to, ka tehnokrāti spiež nost garīgumu un cilvēki zaudē savas zilās debesis un sauli, savu skābekli! Vai kaut kā tā.

Kaut gan, ja es tiešām piespiežu sevi (vismaz mēģinu) izslēgt visu to vizuālo un muzikālo, tad var secināt, ka izmantotais temats scenārija nekas jauns jau nav. Tā pati samērīgi bieži apspēlēta tēma.

Ai, nu vienkārši es patiešām nebiju gaidījis tik lielu emocionālo gandarījumu. Ar to arī viss izteikts.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 08:43